"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Maxima klientidel on kasutamata pea miljon eurot boonusraha, mis varsti aegub (0)
12. veebruar 2021
Ilja Matusihis

Maxima kliendikaardi "Aitäh" omanikud saavad kuni 31. märtsini 2021 kasutada möödunud aasta vältel kogutud rahalisi boonuseid. Kokku koguti 2020. aastal Maxima "Aitäh" kliendikaardiga üle 4 miljoni euro.

See oli esimene aasta, kui boonusraha koguti nii plastikkaardiga kui ka äpis registreeritud virtuaalse kaardiga.

“Maxima kutsub inimesi üles keskkonna huvides rohkem kasutama äpis olevat virtuaalset kaarti. See on lihtne, kiire ja loodussõbralik viis koguda boonusraha. Tuletame meelde, et virtuaalset kaarti saab kasutada ka tavakassas, kus tuleb skaneerida kassas olevat QR-koodi,” selgitas Maxima turundusdirektor Tiia Schapel.

Maxima kliendikaardiga ei kogu boonusraha alkoholi- ega tubakatoodetelt. Maxima raha jääki näeb enda ostutšekilt, Maxima kodulehe iseteeninduskeskkonnas ja Maxima äpis.

“Pöörame siiski inimeste tähelepanu, et tehnilistel põhjustel ei näe hetkel äpis, kui suur osa boonusrahast aegub märtsi lõpus ja milline osa on kogutud sel aastal. Seda saab kontrollida ostutšekilt või iseteeninduskeskkonnas. Loodame selle tehnilise probleemi lähiajal parandada,” lisas Schapel.

Möödunud aastal sooritasid Maxima kliendid seoses koroonaviiruse levikuga oste harvem, kuid korraga suuremasumma eest. Maxima kauplustes teenib “Aitäh” kaardiga igalt ostult boonusraha, 1% ostusummast, mida on võimalik kasutada ostude eest tasumisel.

Veebruari alguse seisuga oli kasutamata veel üle 800 000 euro eest boonusraha.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.