"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiines tähistatakse sõbrapäevakuud suure südamega (0)
13. veebruar 2021

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe soovib kõigile kaunist saabuvat sõbrapäeva. „Usun, et see kaunis installatsioon toob kõigile häid emotsioone ja lisab parki ka uutmoodi valgust. Kõik on oodatud Löwenruh` pargist läbi jalutama, pilti tegema ja seda oma kallite sõpradega jagama,“ kutsus Riibe. 

Kristiine linnaosas asuvasse Löwenruh´ parki on paigaldatud sõbrapäevateemaline valgusinstallatsioon, milleks on suur punane süda.

Linnaosavalitsus kutsub kõiki tähistama saabuvat sõbrapäeva ja jäädvustama seda erakordset põhjamaist veebruarikuud südame taustal pilti tehes, postitama pildi seejärel Facebooki märkega #sõbrapäevKristiines. 15. veebruaril loositakse kõikide postitajate vahel välja põnevaid auhindu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.