"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII! Sõbrapäev vanalinnas (0)
14. veebruar 2021
Ilja Matusihis

Pühapäeval tähistati mitmel pool Tallinnas sõbrapäeva. Pealinna fotograaf käis vanalinnas vaatamas, kuidas linlased seda Vana-Rooma Lupercalia viljakusfestivalist alguse saanud tähtpäeva meeles peavad.

Vaata galeriid (60)

Valentinipäevale omaseid südameid oli ka mitmel pool linnaruumis kaunistustena näha.

Vaata galeriid (15)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.