"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Mustamäel jagati sõbrapäeva puhul šokolaadi (0)
14. veebruar 2021
Erakogu

Tänasel sõbrapäeval tervitasid Mustamäe Linnaosa Valitsus ja Mustamäe Noorte Nõukogu mustamäelasi Lepistiku peatusesse püstitatud telgis soojade õnnesoovide ja šokolaadimedalitega.  

“Täna oli tõepoolest suurepärane võimalus soovida paljudele mustamäelastel isiklikult head sõbrapäeva,” rääkis linnaosa vanem Lauri Laats. “Mustamäe Linnaosa Valitsuse välikontor avas keskpäeval sümboolsed uksed Lepistiku peatuses, väga tore oli taas nii suurt rahvahulka näha. Õnneks on ka ilmad läinud pisut soojemaks, ilus talvepäev tõi mustamäelased õue.

Heameel on sellegi üle, et saime välikontoris taas lahti räägitud nii mõnedki põletavad teemad ning meelde jätta head soovitused, kuidas elu Mustamäel veelgi hubasemaks muuta. Kaunist sõbrapäeva ka kõigile neile, kellega me täna ei kohtunud!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.