"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jaagup Kreem: meil on pojaga traditsioon lumelauaga sõitmas käi (0)
15. veebruar 2021
Ilja Matusihis

"Pojaga on meil olnud traditsioon käia igal talvel Austrias lumelauda sõitmas. Nüüd olen üle mitme aasta oma head murdmaasuusad alla pannud, ei mäletagi, millal neid enne seda kasutada sain!" ütles muusik Jaagup Kree

“Loodus käib spiraali pidi ja lumeta talvi on olnud siinmail ju palju. Suur-suur mets on minu koduõuest kümne sammu kaugusel ja korralikud suusarajad olemas. Käin ka regulaarselt metsas koertega jalutamas. Tänavune talv on kaasa toonud suure lumelükkamise koduhoovis. Hea füüsiline töö! Plats on suur, selle peale kulub oma poolteist tundi. Kui aga juba kolm nädalat mitu korda päevas rassida tuleb, siis alguse hasart natuke vaibub ja kipud pikisilmi kevadet ootama,” tõdes muusik.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.