"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Karl Joonas: pea laiali otsas ei maksa teele tormata (0)
15. veebruar 2021
Rene Suurkaev

"Jalakäijana pole mul mingeid probleeme olnud, autojuhid pole mulle ohtlikke olukordi liikluses tekitanud," tõdes 19-aastane õpilane Karl Joonas.

Tema sõnul tuleb vahel küll bussipeatusesse minekuks ületada teed vales kohas, sest läheduses pole ülekäiku. “Pea laiali otsas ma muidugi autoteele ei torma,  vaatan alati, et autosid ei tuleks. Sama kehtib punase fooritule kohta – kui autosid ei ole näha, siis ei hakka ootama. Põhiline liiklusvahend on mul rong, millega sõidan linna. Rongiga on liikluskultuur päris muretu teema. Olen käinud Iirimaal ja seal mõjutab liikluskultuuri tänavate kitsus ja suured kiirusepiirangud. Tihtilugu on seal mõlemal pool teed kiviaiad, mis nõuavad tähelepanu,” tõdes õpilane.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.