"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lähipäevil tuleb kuni 28 kraadi külma (0)
15. veebruar 2021
Albert Truuväärt

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb lähipäevil kuni 28 kraadi külma. Kolmapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm.

Enne keskööd sajab Lääne- ja Lõuna-Eestis mitmel pool lund, saartel võib kergelt tuisata. Puhub kirdetuul 4-10, saartel puhanguti 12-15 m/s. Külma on 13-19, saartel ja rannikul kohati 8-12 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Külma on 10-15, saarte rannikul kohati 8-9 kraadi. 

Neljapäeva öösel on selge, saartel pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s, enne keskööd saartel kuni 11 m/s. Külma on 21-28, saartel 12-18 kraadi. Päeval on selge ja vähese pilvisusega, rannikul kohati pilves ilm. On sajuta. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 13-18, saartel 8-14 kraadi. 

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub lõunakaarde ja puhub 2-8 m/s. Külma on 19-24, kohati 27 kraadi, saartel ja läänerannikul 9.-13, kohati 17 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9 m/s. Külma on 11-16, saartel ja läänerannikul 7-10 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.