"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Peeter: signaali andmine on moodi läinud! (1)
15. veebruar 2021
Rene Suurkaev

Hobisportlane Peeter (65) sõnas, et kui kellelgi on kiire, hakkab kohe signaalitama.

“Kõik paraku ei ole osavad sõitjad ja mõni jääb ikka jalgu. Inimesed on närvilised. Jalakäijana hoian ma ülekäigurajast kartlikult eemale, kui suurem autode vool tuleb. Eriti just libedaga võib olla väga raske autot pidama saada. Tundub, et kõige rohkem segab see helendav ekraan inimestel liiklemist. Paljud astuvad ülekäigurajale, nina telefonis. Seda on eriti märgata noorte hulgas.  Autoteed on meil talvisel ajal heas korras, kõike ei olegi võimalik ideaalsena hoida. Linnaisadele ütlen pigem kiidusõnad,” ütles Peeter.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

ainult rahu
17. veebr. 2021 16:48
Iga kord kui pasun üürgab vajutan natuke pidurit või vähemasti eemaldan jala gaasipedaalilt. Vorst vorsti vastu!