"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Tartu abilinnapea Mihkel Lees nakatus koroonasse (0)
16. veebruar 2021
Scanpix

"Rääkisin terviseametile enda käigud ja tegemised ära, eks nad teevad nüüd detektiivitööd edasi,"sõnas Tartu sotsiaalabi ja tervishoiu eest vastutav abilinnapea Mihkel Lees.

Lees teatas täna õhtul sotsiaalmeedias, et on nakatunud koroonasse ning lähikontaktsetena jäid seetõttu eneseisolatsiooni linnapea Urmas Klaas ning abilinnapead Reno Laidre ja Raimond Tamm, vahendas BNS. 

“Eile hommikul oli kõik korras, läksin tööle. Lõuna paiku mõtlesin, et lähen korraks kodust läbi. Naine ütles, et silmad on hallid ja imelikud, et kas olen ikka terve,” kirjutas Lees. “Läksin peegli ette ja vaatasin, et pisikesed silmad, nagu ikka, veidi ehk väsinud, aga igaks juhuks kraadisin – 37,2 kraadi. Läksin kohe testima, rohkem kontakte ei loonud. Täna hommikul tuli positiivne tulemus.”

Lees ütles, et teavitas terviseametiga konsulteerides haigestumisest viimase kolme päeva lähikontaktseid, sest sel ajal võis ta teisi nakatada. Lisaks linnapeale ja kahele abilinnapeale jäid Leesi lähikontaktsena eneseisolatsiooni ka kolm linna ametnikku.

Seda, kust ta võis viiruse saada, ei osanud Lees pakkuda. “Rääkisin terviseametile enda käigud ja tegemised ära, eks nad teevad nüüd detektiivitööd edasi,”sõnas ta.

Kui esmaspäeval oli Leesil veel palavik, siis teisipäeva õhtuks oli palavik taandunud ja enesetunne parem. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.