"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jüri Ratas: kas tõepoolest tahame elada suures ohus haigestuda? (0)
17. veebruar 2021
Mats Õun

"Inimlikult koroonaolukorrast. Kas tõepoolest tahame elada suures ohus haigestuda? Riskida teiste tervisega? Paista silma Euroopa kõige kehvemate näitajatega? Usun, et ei taha. Enamgi veel – eelmisel aastal kogesin, et suudame nii enda kui ka meie kõigi nimel olla valvsad, hoolivad ja vastutustundlikud," kirjutas Riigikogu liige ja endine peaminister Jüri Ratas sotsiaalmeedias.

“Käes on aeg taas oma igapäevasele käitumisele suuremat tähelepanu pöörata. Kui sellele lisaks rakendab valitsus koos teadusnõukojaga kehtivaid piiranguid ja tõhustab järelevalvet nende täitmise üle, siis kahe nädala pärast saame tõdeda olukorra paranemist,” kirjutas Ratas.
 
“Teame ju hästi, mida igaüks meist saab teha: puutuda võimalikult vähe kokku teistega, rahvarohketes ruumides katta nina ja suu, järgida pidevalt hügieeni ning haigena või lähikontaktsena püsida kodus. Mida paremini neist lihtsatest reeglitest kinni peame, seda rohkem viiruse levikut piirame ja seeläbi piirangute karmistamist väldime.”
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.