"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tegevteenistuses on kokku 11 kõrgemat ohvitseri (0)
18. veebruar 2021
Albert Truuväärt

President Kersti Kaljulaid andis brigaadikindrali auastme õhuväe ülem Rauno Sirgile, kokku on tegevteenituses 11 kõrgemat ohvitseri.

President Kersti Kaljulaid allkirjastas neljapäeval käskkirja, millega sai kindralleitnandi auastme kaitseväe juhataja Martin Herem ning brigaadikindrali auastme õhuväe ülem Rauno Sirk.

Tegevteenituses on nüüd kokku 11 kõrgemat ohvitseri

Kindralleitnandi auaste on kaitseväe juhatajal Martin Heremil ning kindralmajori auaste kaitseväe juhataja asetäitjal Indrek Sirelil ja Eesti esindajal NATO Euroopa liitlasvägede kõrgema väejuhatuse juures Meelis Kiilil. Eesti sõjaline esindaja NATO ja EL-i juures on kontradmiral Igor Schvede. Maaväes vastab kontradmirali auastmele kindralmajori auaste.

Brigaadikindrali auastmes on kaitseväe peastaabi ülem Veiko-Vello Palm, Kaitseliidu ülem Riho Ühtegi, NATO Brunssumi ühendväejuhatuses teeniv Artur Tiganik, Kaitseväe Akadeemia ülem Enno Mõts, Balti Kaitsekolledži ülem Ilmar Tamm ja õhuväe ülem Rauno Sirk.

Mereväe ülem on kommodoor Jüri Saska, kommodoori auaste vastab maaväes brigaadikindrali auastmele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.