"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Homseni saab registreeruda õpilaste muusikakonkursile "Tallinna talent" (0)
19. veebruar 2021
Albert Truuväärt

Tallinn kuulutas tänavu esmakordselt välja õpilaste muusikakonkursi "Tallinna talent", mille eesmärk on esile tuua ja toetada pealinna musikaalselt andekaid õpilasi. Talendikaimad noormuusikud selgitab välja nimekatest muusikutest koosnev žürii.

Konkursile oodatakse registreeruma kõiki Tallinna üldharidus- ja huvikoolide õpilasi, kelle vanus jääb vahemikku 7-19 aastat. Registreerimisankeet palutakse täita õpilase juhendajal või õppeasutuse esindajal ning ankeete saab esitada kuni 20. veebruari südaööni. Vastavalt sel ajal kehtivatele piirangutele toimuvad konkursi voorud märtsis-aprillis kas elavas esitluses või virtuaalselt.

“Tallinna talendi” konkurss loodetakse lõpetada piduliku lõppkontserdiga Estonia kontserdisaalis maikuus. Kahtkümmet parimat konkursil osalejat pärjatakse 1000-eurose ühekordse stipendiumiga, et nad saaksid oma võimekust edasi arendada.

Konkurss toimub vokaal- ja instrumentaalsolistidele ning vokaal- ja instrumentaalansamblitele kahes kategoorias: vokaalmuusika ja instrumentaalmuusika, mõlemas saab teha valiku klassika, levi- ja rahvamuusika ning improvisatsioon vahel. Konkursi eripäraks on, et improvisatsiooni valinud osalejale antakse võimalus kasutada esinemisel ühte konkursi korraldaja poolt väljapakutud lindistust “Tallinna häälega”.

Konkursi korraldamist koordineerib Tallinna Haridusamet. Lisainfot konkursi korralduse kohta leiab aadressilt www.tallinn.ee/tallinnatalent.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.