"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Transpordiamet hoiatab väga suure jäiteohu eest (0)
20. veebruar 2021
Ksenija Kurs

Teedel valitseva väga suure jäiteohu eest hoiatavad nii transpordiamet kui ka keskkonnaagentuur – viimane andis tervele Eestile ka esimese taseme hoiatuse.

Pärastlõunal on põhi- ja tugimaanteed soolamärjad või soolaniisked. Kõrvalteedel tuleks arvestada kinnisõidetud lumega ja paiguti libedamate teeoludega. Õhutemperatuur on saartel ja Lääne-Eestis nullkraadi ümber, mujal püsib jätkuvalt miinuspoolel. Märkimisväärseid sademeid ei esine.

Laupäeva õhtul on pilves ilm. Lääne-Eestis on õhutemperatuurid kergelt plussis ja on oodata vihma, lörtsi ning teatud määral ka jäävihma. Ida-Eestis on õhutemperatuur kergelt miinuses ja sajab lund. Paiguti võib olla udu. Öösel jõuab pehmem õhumass läänest ka Ida-Eestisse ning temperatuur tõuseb plussi. Lumesadu muutub lörtsiks ja järk-järgult vihmaks. Teedel on väga suur jäiteoht.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.