"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
E-ajakirjade laenamine muutub lihtsamaks (0)
23. veebruar 2021
Tallinna keskraamatukogu

Alates 23. veebruari õhtust saab OverDrive'i e-raamatukogust laenata ka võõrkeelseid e-ajakirju, mida sai varem laenata RBdigitalist. Valikus on aga veel rohkem - üle 3000 e-ajakirja inglise, vene, saksa, prantsuse ja teistes keeltes.

OverDrive’i on koondatud välisriikide kirjastuste poolt välja antud e-raamatud, audioraamatud ja e-ajakirjad. OverDrive’i e-raamatukogu saavad Tallinna Keskraamatukogu lugejad tasuta kasutada. Sisselogimisel on kasutajatunnusteks isikukood ja Minu ESTERi salasõna. E-ajakirjade laenuperiood on 21 päeva ning laenatud e-ajakirjade arv ei ole piiratud. E-ajakirju saab lugeda veebilehitsejas ning mobiilirakendustes Libby ja OverDrive.

RBdigitali kasutajatunnused ja mobiilirakendus töötavad kuni käesoleva aasta aprilli lõpuni. RBdigitali laenutuste ajalugu ei ole OverDrive’is nähtav, aga laenutuste ajaloo saab RBdigitali kontolt salvestada oma arvutisse (My Account → Profiles→Export My Transaction History). Lisainfot saab e-posti aadressil overdrive@tln.lib.ee ja lingil.

Tallinna Keskraamatukogu lugejad saavad Eesti kirjastuste e-raamatuid laenata e-raamatukogust ELLU ning klassikalist ja džässmuusikat Naxose muusikakogudest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.