Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Keskraamatukogu töötajad said kõrge tunnustuse (0)
01. märts 2021

Keskraamatukogu direktor Kaie Holm pälvis Eesti raamatukoguhoidjate ühingu aastapreemia raamatukogunduse arendamise ja rahvaraamatukogude maine tõstmise eest ühiskonnas.

Tunnustati keskraamatukogu kiiret ja paindlikku reageerimist ühiskonna vajadustele, nii avati koroonakriisi alguses operatiivselt e-raamatukogud kõigile Eesti elanikele. Võõrkeelse kirjanduse osakonna juhataja Kristel Palk pälvis parima noore raamatukoguhoidja tiitli innovaatiliste algatuste ning eriolukorra ajal laste lugemisharjumust edendavate lastesaadete tegemise eest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.