Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Täna kanal 11-s kell 17.30! Tallinna panoraamis räägitakse vaktsineerimise tõhustamisest ja Rävala puiestee arengust (0)
07. märts 2021

Mis saab koroonaviiruse piirangutest ja millised piirangud võivad lähiajal karmistuda? Töö- ja terviseminister Tanel Kiik tunnistab, et Euroopa Liidu riigid ei ole hetkel võimelised üksteisele vaktsiinidoose loovutama.   

Kuidas kiirendada vaktsineerimist?
 
Töö- ja terviseminister Tanel Kiik tunnistab, et Euroopa Liidu riigid ei ole hetkel võimelised üksteisele vaktsiinidoose loovutama.   
Vaktsiini kriisi lahendamise eesmärgil tegi minister Kiik Euroopa Liidu tervishoiuvolinikule ettepaneku eraldada täiendavaid vaktsiinikoguseid neile riikidele, kus on väga kõrge nakatumisnäitaja või kiire vaktsineerimise tempo.   Eestis on praegu mõlemad näitajad väga kõrged ja vaktsiini vajadus ülisuur.

Koroonapiirangud

 
Mis saab piirangutest ja millised piirangud võivad lähiajal karmistuda?  
 
Koroona ja koolid
 
Distantsõpe on võimendanud noorte vaimse terviste probleeme. 12. klassi Marta sõnul on keeruline aasta mõjutanud tema tulevikuplaane. “Varem ma väga kindlalt teadsin, mida ma tahan teha, aga enam ma väga ei tea. Ma ei taha ülikooli minna, kui selline olukord on maailmas, sest ma olen juba praegu nii väsinud sellest solgutamisest koju ja siis jälle kooli.” 
 
Tallinna supiköögid
 
Milline näeb välja argipäev Tallinna supiköökides. Koroona-aastal lisandus abivajajate sekka ka üksikvanemaid, paljulapselisi peresid ja väikese pensioniga eakaid.   

Tallinna keskraamatukogu innovaatilised üllatused

 
Tallinna keskraamatukogu töötajad tulevad appi distantsõppe raames üks kodus olevatele lastele,  kellele loetakse skype teel ette raamatuid ning aidatakse teha koolitöid. Telefoni teel loetakse ajalehti ja ajakirju ette ka üksikutele eakatele.

Mis saab Rävala puiesteest?

 
Rävala puiesteele kavandatav trammitee on  viimastel aastatel palju vastuseisu ja diskussioone tekitanud. Et pingeid maandada ja üheskoos parim lahendus leida, otsustas linn aja maha võtta ja alustada projektiga nullist. Praegu on ettevalmistamisel arhitektuurikonkurss.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.