"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Pirita suurpered ja üksikvanemad saavad tasuta maske (0)
09. märts 2021

Meditsiinilisi maske jagatakse alates kolmapäevast, 10. märtsist Pirita linnaosa valitsuses Kloostri tee 6.

Tasuta maskipakid on mõeldud peredele, kus on kolm ja enam last ning vähekindlustatud üksikvanematele, kelle elukoht rahvastikuregistri andmetel on Pirita linnaosas.

„Maskide tasuta jagamise eesmärk on, et neid hakkaksid kasutama ka need inimesed, kes seda seni majanduslikel põhjustel teha ei ole saanud. Samas sõltub ju igaühest meist, kui kiiresti suudame viiruse leviku peatada. Selleks tuleb kõikides avalikes kohtades kanda maski ning hoiduda kontaktidest ja hoida distantsi,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Lasterohked pered saavad kaks pakki, kummaski 50 maski, ja üksikvanemad ühe 50 maskiga paki. Maske jagatakse Pirita linnaosa valitsuses Kloostri tee 6 esmaspäeval kl 8.15–18, teisipäevast neljapäevani 8.15–17 ja reedel 8.15–16. Küsimuste korral palume pöörduda Pirita linnaosa valitsusse pirita@tallinnlv.ee või tel 645 7600.

„Palume linnaosavalitsusse tulla ainult tervetel inimestel. Majja sisenedes on kohustuslik kanda maski,” tuletas linnaosavanem meelde.

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.