"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Statistika: enim on koroonasse nakatunuid 30-64-aastaste seas (0)
09. märts 2021
Mats Õun/ Foto on illustreeriv

30-ndates eluaastates kasvab koroonaviirusega nakatumine hüppeliselt ja püsib nii kuni 60-ndate keskpaigani. Mehi-naisi on nakatunute seas üsna võrdselt, kuid naiste osakaal hakkab kasvama vanemas eas.

30-39-aastaste seas on viimase nädalaga tuvastatud 1819 koroonapositiivset inimest, kirjutas ERR-i uudisteportaal. Nende seas on naisi pisut rohkem kui mehi. 40-ndates eluaastates on koroonapositiivseid lisandunud 1700. Taas on naisi nakatunute seas rohkem kui mehi. 

50-ndates eluaastates nakatunute hulk pisut kukub, viimase nädalaga kogunes neid 1368. Taas oli nakatunute seas naisi rohkem kui mehi.60-ndates eluaastates on nakatumine kõrgem just selle kümnendi esimeses pooles (714), alates 65. eluaastast kukub nakatumine järsult (469). Selles vanuserühmas on naisi nakatunute seas juba kõvasti rohkem.Palju on nakatunuid ka üle 85-aastaste seas (kokku 169), kellest enamik on naised (133). Ka laste seas nakkus levib – alla 10-aastaseid nakatus nädala jooksul 384.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.