"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Eesti saab märtsis 12 000 lisadoosi Pfizeri vaktsiini (0)
10. märts 2021
Albert Truuväärt/ Pilt on illustreeriv

"Suhtleme Euroopa Komisjoniga aktiivselt ning oleme teinud koos Läti ja Leeduga ettepaneku luua EL-i ajutine vaktsiinide jaotussüsteem, mis abistaks lisadoosidega neid liikmesriike, kus olukord kõige kriitilisem," põhjendas peaminister Kaja Kallas. 

Kallase sõnul saab Eesti märtsis Euroopa Liidult täiendavalt 12 000 doosi BioNTech-Pfizeri vaktsiini, vahendas BNS. 

Kallas kirjutas oma Facebooki leheküljel, et Euroopa Komisjoni presidendil Ursula von der Leyeni sõnul saab Eesti 12 000 doosi BioNTech-Pfizeri vaktsiini. Lisakogus jõuab Eestisse juba märtsi teises pooles ning lähevad riskirühmade kaitseks.

“Suhtleme Euroopa Komisjoniga aktiivselt ning oleme teinud koos Läti ja Leeduga ettepaneku luua EL-i ajutine vaktsiinide jaotussüsteem, mis abistaks lisadoosidega neid liikmesriike, kus olukord kõige kriitilisem. Räägin Ursula von der Leyeniga sel teemal ka reedel koos Läti ja Leedu peaministritega,” kirjutas Kallas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.