"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Sotsiaalkindlustusamet teenindab kliente kuu aega vaid e-kanalites (0)
10. märts 2021

Eesti kõrge COVID-19 nakatumisnäitaja tõttu sulgeb sotsiaalkindlustusamet neljapäevast 5. aprillini kõik oma teenindusbürood, kuid jätkab klientide teenindamist e-kanalites.

Sotsiaalkindlustusamet peatab kuuks ajaks klientide teenindamise büroodes ja jätkab teenindamist e-kanalites, vahendas BNS. 

Eesti kõrge COVID-19 nakatumisnäitaja tõttu sulgeb sotsiaalkindlustusamet neljapäevast 5. aprillini kõik oma teenindusbürood, kuid jätkab klientide teenindamist e-kanalites.

“Eelmise aasta kevad, mil pidime samuti oma klienditeenindused sulgema, näitas, et meie kliendid leiavad meid ilusti üles ka e-kanalites ja ükski teenus seetõttu saamata ei jää. Teenindame ka seekord oma kliente infotelefonis, iseteeninduses, posti ja e-posti teel,“ ütles ameti klienditeeninduse juhi Anu Polberg. Ta lisas, et vastavalt vajadusele suurendab amet ka oma infotelefonide kõnede vastuvõtu võimekust.

Seni kuni kontaktne teenindus on peatatud, võtab amet puude raskusastme tuvastamise taotlusi lisaks e-kanalitele vastu ka telefoni teel.

Sotsiaalkindlustusametiga saab suhelda infotelefonil 6121 360, mis on avatud esmaspäevast reedeni kella 9-17; lehel  iseteenindus.sotsiaalkindlustusamet.ee , mis on on avatud 24/7; võimalik on kirjutada e-postile info@sotsiaalkindlustusamet.ee või saata kiri postiga aadressile Paldiski mnt 80, Tallinn. Infot leiab ka ameti kodulehelt sotiaalkindlustusamet.ee .

Sotsiaalkindlustusameti ohvriabi kriisitelefon 116 006 ja lasteabitelefon 116 111 ning chatid on avatud ööpäevaringselt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.