"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
VAATA OTSE: riigikogus arutelu koroonaviiruse tõrjumisest (0)
11. märts 2021
Mats Õun

Riigikogu arutab neljapäeval kell 10 olulise tähtsusega riikliku küsimusena (OTRK) tegevust koroonaviiruse tõrjumisel. Ettekande teevad riigieelarve kontrolli erikomisjoni esimees Urmas Reinsalu, tervise- ja tööminister Tanel Kiik ning Eesti Teaduste Akadeemia akadeemik Krista Fischer.

Arutelu algatas riigieelarve kontrolli erikomisjon, mille esimees Urmas Reinsalu ütles, et vajalik on teha järeldused, milliste asjaolude tõttu on saanud võimalikuks nii plahvatuslik viiruse levik Eestis ning püüda ühiselt leida lahendusi viirusetõrje praegustele kitsaskohtadele, et me kiiremine kriisist väljuksime.   

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.