"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VAATA JÄRGI: Kristiines esines laulja Mihkel Mattisen (0)
12. märts 2021

Kristiine linnaosa valitsus korraldas esmaspäeval, 8. märtsil algusega kell 16.00 enda Facebooki lehel rahvusvahelisele naistepäevale pühendatud veebikontserdi, kus esines tuntud muusik ja laulja Mihkel Mattisen. Nüüd on võimalik kontserti järele vaadata.

Kristiine linnaosa vanema Jaanuse Riibe sõnul pakuvad veebikontserdid praeguses keerulises pandeemia olukorras võimalust kultuurisündmusi linnarahvale korraldada ja tuua inimeste ellu pisutki rohkem häid emotsioone. “Usun, et kontserdi kavast leiab igaüks endale midagi südamelähedast,” ütles Riibe.

Mihkel Mattisen on tuntud nii klassikalise pianisti, poplaulude kirjutaja, laulja, muusikaprodutsendi kui ka kontsertide korraldajana. Mihkel Mattiseni kirjutatud laul “Et uus saaks alguse” esindas Eestit 2013. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Malmös.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.