"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Yana Toomi büroo avas Narvas oma esinduse (0)
12. märts 2021

"Euroopa Parlamendis töötatud aastate jooksul on Yana Toomil õnnestunud luua väga tõhus süsteem oma büroo näol, mis on aja jooksul muutunud mitte ainult ühenduslüliks Euroopa Parlamendi liikme ja Eesti elanike vahel, vaid ka omamoodi kiirabiks kõigile, kes sellist abi vajavad," sõnas Europarlamendi liikme Yana Toomi Eesti büroo Narva esinduse nõunik Veronika Stepanova.

Euroopa Parlamendi liikme Yana Toomi Eesti büroo on nüüdsest esitatud ka Narvas, kus avati selle esindus.

“Euroopa Parlamendis töötatud aastate jooksul on Yana Toomil õnnestunud luua väga tõhus süsteem oma büroo näol, mis on aja jooksul muutunud mitte ainult ühenduslüliks Euroopa Parlamendi liikme ja Eesti elanike vahel, vaid ka omamoodi kiirabiks kõigile, kes sellist abi vajavad. Väga tore, et nüüd on Yana Toomi büroo Ida-Virumaale veelgi lähedam,” räägib Europarlamendi liikme Yana Toomi Eesti büroo Narva esinduse nõunik Veronika Stepanova.

Plaanid hõlmavad erinevaid tegevusi – arutelusid, ümarlaudu, ajurünnakuid ja loomulikult tasuta juriidilisi konsultatsioone erinevates küsimustes, välja arvatud kriminaalõiguslikud. Esialgu toimub kõik peamiselt interneti ja telefoni teel. 

Tasuta juriidilisi telefonikonsultatsioone pakutakse neljapäeviti, kuid ainult eelregistreerimisega. Eelregistreerimine toimub teisipäeviti kell 10:00 -12:00 telefonil +372 5917 0217.

Euroopa Parlamendi liikme Yana Toomi Eesti büroo Narva esindus asub aadressil Kiriku tn 6-106. Avatud neljapäeviti kell 16:00 – 18:30.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.