"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Circle K annab aprilli lõpuni kõikidele kiirabitöötajatele tasuta kuuma joogi (0)
13. märts 2021
Scanpix

12. märtsist kuni 30. aprillini saavad kõik vormirõivastuses kiirabitöötajad Circle K teenindusjaamast tasuta kohvi või muu kuuma joogi. Sellega soovib ettevõte tänada kõiki kiirabitöötajad nende panuse eest koroonapandeemiaga võitlemisel.

“Kiirabitöötajad ja kogu ülejäänud meditsiinipersonal on meie praeguse aja tõelised kangelased, kes pingutavad igapäevaselt koroonapandeemiaga võitlemisel. Soovime tänada neid nende pingutuse eest ning pakkuda nende vähestel puhkehetkedel keset tööpäeva kosutust kohvi või mõne teise kuuma joogiga. Usume, et iga pisemgi abikäsi on hetkel ääretult vajalik, et süstida jaksu ja motivatsiooni meisse kõikidesse,” sõnas Circle K kaubandusdirektor Diana Veigel.

Tasuta kuuma joogi saavad vormirõivais kiirabitöötajad kõikides Circle K teenindusjaamades üle Eesti.

Lisaks sellele jätkub Circle K juba aastaid kehtinud “kangelaste pakkumine”, millega saavad kõikide operatiivteenistuste töötajad ehk politseinikud, tuletõrjujad ja päästjad tööajal ja vormirõivastes teenindusjaama külastades kuumad joogid 50% allahindlusega ja kuumalt toidult 20% soodustust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.