"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Erki Savisaar taunib Kalle Grünthali vaktsineerimisvastasust (0)
13. märts 2021
Erakogu

"Eesti on hetkel raskemas olukorras kui ükski teine riik maailmas ja praegu peaksime kõik ühiselt pingutama, et COVID-19 kriis seljatada," märkis Erki Savisaar.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Erki Savisaar taunib EKRE poliitiku Kalle Grünthali vaktsineerimisvastast avaldust.

“EKRE poliitiku Kalle Grünthali avaldus, kus ta kutsub inimesi üles vaktsineerimisest loobuma on vastutustundetu ja teeb häbi tervele parlamendile. Rahvasaadikutelt eeldaks tasakaalukat ja argumenteeritud debatti. Eesti on hetkel raskemas olukorras kui ükski teine riik maailmas ja praegu peaksime kõik ühiselt pingutama, et COVID-19 kriis seljatada,” märkis Erki Savisaar.

Savisaare sõnul käis veel aasta tagasi Grünthal istungitel kileülikonna, kummikinnaste ja kaitsemaskiga, rõhutades ohutuse tähtsust. “Nüüd, pärast opositsiooni langemist, on Grünthali seisukohad kardinaalselt muutunud. Tuletan meelde, et praegu on mängus inimelud ega ole kohane teha poliittsirkust,” leidis ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

temaatik
13. märts 2021 18:06
https://novaator.err.ee/1162271/oxfordi-ulikool-toestas-oma-koroonavaktsiini-tohusust Oxfordi Ülikooli ja AstraZeneca loodud vaktsiin hoiab haiguse tekke ära vähemalt 70 protsendil nakatunutest ja võib olla sobiva doosi kasutamisel veelgi tõhusam. Võrreldes teiste kliiniliste katsete kadalipu läbinud vaktsiinidega on seda odavam toota ja säilitada. 23.11.2020
Vaatleja
13. märts 2021 09:56
Lõpetagem kord juba need poolt ja vastu kampaaniad - me ei ela ometi mingis totalitaarses riigis, kui õige on vaktsineerimisotsus teha igal üksikjuhul individuaalselt kõiki poolt ja vastuargumente arvestades kuna on olukordi kus vaktsineerimine on hädavajalik nagu on ka neid kelle puhul vaktsineerimine on otseselt vastunäidustatud. Ning ka kõigil ülejäänud juhtudel laskem inimestel ikka parem ise rahulikult otsustada, mida nad siis endi jaoks parasjagu paremaks peavad.