"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Harjumaal hukkus teelt välja sõitnud autos mees (0)
14. märts 2021
Rene Suurkaev/ Foto on illustreeriv

Esialgsetel andmetel liikus sõiduautot Audi juhtinud ja autos üksinda viibinud 26-aastane mees Pedaspealt Kolga-Aabla suunas. Järsus vasakkurvis sõitis auto teelt välja vastu puud.

Täna kella 11 paiku teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Kuusalu vallas Kuusalu-Leesi tee 16. kilomeetril. Õnnetuses hukkus 26-aastane mees. 

Esialgsetel andmetel liikus sõiduautot Audi juhtinud ja autos üksinda viibinud 26-aastane mees Pedaspealt Kolga-Aabla suunas. Järsus vasakkurvis sõitis auto teelt välja vastu puud. Kokkupõrke tagajärjel paiskus mees autost välja, ta sai sedavõrd raskeid vigastusi, et suri sündmuskohal. Õnnetuspaigas töötanud politseinikud tuvastasid, et mees ei kasutanud turvavarustust.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Taavi Kirss sõnas, et turvavarustuse kasutamine võib päästa inimese kõige hullemast. “Turvavöö kasutamine peaks olema iga autojuhi ja kaasreisija jaoks harjumus, milleta sõitu ei alustata. Liikluses osaledes peab alati olema ettevaatlik ning mitte ohustama ennast ega teisi liiklejaid. Sõidukiiruse peab autojuht kohandama vastavalt tee- ja ilmastikuoludele ning vajadusel kurvis hoo maha võtma,” sõnas Kirss.

Õnnetuse täpsemad asjaolud, sealhulgas juhi kainus, selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Koos tänase avariiga on sel aastal Tallinnas ja Harjumaal toimunud 71 liiklusõnnetust, milles hukkus kolm inimest ja sai vigastada 75 inimest. 2020. aasta samal perioodil juhtus 116 liiklusõnnetust, hukkus neli inimest ja sai vigastada 137 inimest. 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.