"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kapo uurib öösel Tallinnas kärgatanud plahvatust (0)
14. märts 2021
Albert Truuväärt/ Pilt on illustreeriv

"Praegu on teada, et laupäeva viimastel tundidel toimus bussiootepaviljonis plahvatus. Kuidas lõhkeseade sinna sai või mis see täpselt oli, seda selgitab uurimine," ütles kapo pressiesindaja Jürgen Klemm.

Kaitsepolitsei uurib ööl vastu pühapäeva Tallinna äärelinnas Vana-Pääskülas kõmatanud plahvatust, mille lähedal viibinud inimene pääses ehmatusega, vahendas BNS ERR-i.

“Praegu on teada, et laupäeva viimastel tundidel toimus bussiootepaviljonis plahvatus. Kuidas lõhkeseade sinna sai või mis see täpselt oli, seda selgitab uurimine,” ütles Klemm.

Teadaolevalt toimus plahvatus Neste tankla lähedal Pärnu maantee bussipeatuses. Klemm lisas, et plahvatuse juures oli üks inimene.

“Praegu on teada seda, et üks inimene sai kannatada, aga ta lahkus sealt omal jalal. See oli võib-olla rohkem ehmatus kui füüsiline valu, haiglaravi ta ei vajanud,” selgitas Klemm, kelle kinnitusel sai seevastu klaasist bussiootepaviljon märkimisväärselt kannatada. “See annab aimu plahvatuse tugevusest.”

Kapo esindaja sõnul on teada, et tegemist oli lõhkeseadega, aga mis see täpselt oli või kuidas sinna sattus, on vaja veel välja uurida.

“Kui menetlustoimingud sündmuskohal lõppevad, siis need jätkuvad teistes kohtades, kus seda vaja teha, on. Kuidas lõhkeseade sündmuskohale sattus, mis need täpsed asjaolud on, seda selgitab uurimine,” rääkis Klemm, kelle sõnul on politsei plahvatuse juures viibinud inimesega rääkinud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.