"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Täna kanal 11-s kell 17.30! Kultuurikeskuse Kaja vaktsineerimiskeskus ja koroonaaja uued hobid (0)
14. märts 2021

Näitleja ja lavastaja Hendrik Toompere on koroona piirangute ajal leidnud endale uue hobi - maalimise. Kohe koroona perioodi alguses soetas ta endale hulga värve. Tänase hobikunstnikuna tunnistab Toompere: "Nii nagu amatöör ikka, alustasin ma kõige klassikalisemast asjast - õlivärvidest ja lõuendist."

Ka lapsed põevad koroonat raskelt

Koroonaviirusesse haigestuvad aina nooremad inimesed. Raskelt põevad läbi seda ka lapsed ja mõnda neist tabab pärast läbipõdemist raske sündroom. 

Kultuurikeskusest Kaja sai vaktsineerimiskeskus

Mustamäe Kultuurikeskusest Kaja kujunese sel nädalavahetusel avar vaktsineerimiskeskus, kus Lääne-Tallinna meedikute käe all sai oma esimese vaktsiinidoosi 900 eakat inimest.

Tallinn kandideerib rohelise pealinna tiitlile

Tallinn otsustas kandideerida 2023 aasta Euroopa rohelise pealinna tiitlile. Uuendusena digikaardistatakse lähiajal kõik Tallinna rohealad ja Uberi eeskujul ühendatakse digitaalselt kogu tallinna ühistransport.

Raskel ajal aitab abipakett

Tallinn toetab keerulisel piirangute ajal linnas tegutsevaid spordiorganisatsioone, lapsevanemaid ja loomulikult ka ettevõtjaid, kes kõik on viimase aasta vältel pidanud raskustega silmitsi seisma.

Koroonaaja uued hobid

Näitleja ja lavastaja Hendrik Toompere on koroona piirangute ajal leidnud endale uue hobi – maalimise. Kohe koroona perioodi alguses soetas ta endale hulga värve. Tänase hobikunstnikuna tunnistab Toompere: “Nii nagu amatöör ikka, alustasin ma kõige klassikalisemast asjast – õlivärvidest ja lõuendist.”

Muuseum Mihkli kirikus

Rootsi Mihkli kiriku muuseum peidab endas rannarootslaste kunagiste kirikute vanu reliikviaid. Heerold tutvustab rannarootslaste kunagiste kirikute vanu reliikviaid, mis on peidus Tallinna vanalinnas asuvas Rootsi Mihkli kiriku muuseumis.  Seal võib leda vanu tornikellasid Naissaarelt, Vormsist, Suur- ja Väike-Prangli saartelt, kunstipäraseid altari- ja kantslikatteid, hõbedasi armulauakarikaid ja palju muud.

Vaata “Tallinna Panoraami” pühapäeviti kanal 11-s kell 17.30!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.