"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Jalgpalli liit algatas distsiplinaarasja treener Naarise suhtes (0)
18. märts 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Distsiplinaarasi algatati seoses kolmapäeval ja neljapäeval laekunud informatsiooniga, mis viitab heade käitumisnormide ja -tavade rikkumisele.

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) algatas distsiplinaarasja FC Elva treeneri Marek Naarise suhtes, kellele heidetakse ette neiudele kõlvatute piltide saatmist, vahendas BNS.

Distsiplinaarasi algatati seoses kolmapäeval ja neljapäeval laekunud informatsiooniga, mis viitab heade käitumisnormide ja -tavade rikkumisele. Liidu kinnitusel neil varem vastavat informatsiooni ei olnud.

EJL tuletab meelde, et kõik, kellel on antud teema või analoogsete olukordade kohta informatsiooni, on oodatud jagama seda e-posti aadressil fp@jalgpall.ee. Ühendust võtnud inimeste anonüümsus ja informatsiooni konfidentsiaalsus on garanteeritud.

EJL teeb koostööd sotsiaalkindlustusametiga, et vajadusel anda ühendust võtnud inimestele täiendavat professionaalset abi ja nõu. Samuti teeb jalgpalliliit vajadusel koostööd teiste riigiametite ja -organitega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.