"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
KRISTJAN: 14 on liiga vara (0)
18. märts 2021
Erakogu

"Jah, lapsed kasvavad kuidagi kiiresti, aga see ülesanne on vanematel, et lapsed kasvaksid inimesteks ja et pärast poleks vaja imestada," leidis lapsevanem Kristjan, et seksuaalsuhetega alustamise piir peab olema 16-18 eluaastat. 

“Ka minul kasvab väike tütar. Kas mina tahaksin, et ta nii varakult alustaks? Vaevalt,” vastas Kristjan küsimusele konkreetselt. “Minu positsioon on selline – rääkige oma lastega, rääkige nüüd ja praegu, mitte 20 aasta pärast, kui laps ise tuleb ja räägib, mis tol hetkel juhtus.”

Kristjani sõnul peab seksuaalsuhtega alustamise vanusepiir olema vähemalt 16-18 eluaastat. “14 on liiga vara. Jah, lapsed kasvavad kuidagi kiiresti, aga see ülesanne on vanematel, et lapsed kasvaksid inimesteks ja et pärast poleks vaja imestada.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

võrdleja
18. märts 2021 20:34
Seaduseelnõu näeb ette ka nelja, seitsme või 11-aasta vanuse lapse iseseisvat otsust psühhiaatri juurde minna, otsustada ise meditsiiniliste protseduuride ja ravi üle. https://uueduudised.ee/uudis/eesti/kert-kingo-psuhhiaatrilise-abi-seaduse-muutmine-pole-laste-vaid-liberaalse-ideoloogia-huvides/