"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
LEMBI: 16-aastased on ju veel lapsed (0)
18. märts 2021
Erakogu

"No vabandage väga... See on juba üle mõistuse! Seadus peab ka kuidagi kaitsma," leiab Lembi, et lastel tuleb elutervelt lasta suureks kasvada. 

“Viimasel ajal ma lugesin meedias täitsa õõvastavaid lugusid, kus täiskasvanud mehed elavad noorte tüdrukutega. Üks nendest oli selline, kus vanuse vahe oli 40 aastat,” oli Lembi sellest loost šokeeritud. “No vabandage väga… See on juba üle mõistuse! Seadus peab ka kuidagi kaitsma.”

Lembi on kahe käega pool, et see vanusepiirang oleks vähemalt 16 aastat. “Nad on ju veel lapsed, lasku neid suureks kasvada. Vaevalt keegi vanematest sooviks vanaemaks saada liiga varakult,” lisas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

nüanss
18. märts 2021 18:22
https://www.just.ee/et/uudised/uuring-16-aastased-noored-valimiskupsed https://enl.ee/huvikaitse/valimisea-langetamine/