"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Öösel võivad teed muutuda libedaks (0)
18. märts 2021
Ilja Matusihis

Kuna öösel langeb õhutemperatuur allapoole nulli, võivad teed muutuda libedaks.

Neljapäeva pärastlõunal on maanteed valdavalt kuivad või soolaniisked, edastas transpordiamet. Teetemperatuur on kõikjal plusspoolel. Põhja-, Lääne- ja Kesk-Eestis sajab paiguti lund ja vihma, vahendab BNS.

Õhtul ja öösel on pilves selgimistega ilm. Õhtul sajab paljudes kohtades lund, põhjarannikul võib esineda ka pinnatuisku. Õhutemperatuur jääb vahemikku 0 kuni -5 kraadi. Tihedam lumesadu taandub pärast keskööd lõunasse ning õhutemperatuur jääb öösel vahemikku -3 kuni -9 kraadi. Teedel on libeduse oht.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.