"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
VIDEO! Alustatakse Rocca al Mare rannapromenaadi uuendamisega (0)
18. märts 2021
Haabersti LOV

"Ehitustööde käigus eemaldatakse 410 meetri pikkusel sillal vana laudis koos talastikuga, puhastatakse kandvad metallkonstruktsioonid ning rajatakse sügavimmutatud puidust uus talastik ja laudis," ütles Haabersti linnaosavanema asetäitja Oleg Siljanov.

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel alustatakse neljapäeval, 18. märtsil Rocca al Mare rannapromenaadi silla puitosade vahetustöödega.

“Rannapromenaadil liiklejatel tuleb edaspidi oma liikumistee läbi mõelda, kuna ehitustööde ajal sillast üle ei saa. Tööde ajal on Rocca al Mare rannapromenaadi sild liiklejatele suletud ning liiklus on ümber suunatud mööda Paldiski maantee, Soodi tänava ja Lahepea tänava kergliiklusteed,” sõnas Siljanov.

Töid teostab Leonhard Weiss OÜ. Ehitustööde teostamise lepinguline tähtaeg on juuni 2021 ning lepinguline maksumus 167 000 eurot.

Promenaadil liiklejatel palutakse järgida ajutiste liikluskorraldusvahendite nõudeid.

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.