"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Kirikute Nõukogu kutsub palvetama viiruse küüsis Eesti eest (0)
19. märts 2021
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

"Täna on tervishoius kõige kriitilisem olukord Eestimaal. Homset me ei kontrolli. Oleme raskemas seisus kui kunagi varem," seisab Kirikute Nõukogu pöördumises. 

Eesti Kirikute Nõukogu kinnitusel palvetavasd liikmeskirikute kogudused palvetavad koroonaviiruse tõttu raskes olukorras Eesti eest, vahendas BNS. 

“Juba enam kui aasta on kuri koroonaviirus röövinud inimestelt elu, tervist, töövõimet, teenistust, vaimset jõudlust, üldist heaolu, sotsiaalset sidusust ja iseseisva toimetuleku võimet keset üleilmset kriisi. Täna on tervishoius kõige kriitilisem olukord Eestimaal. Homset me ei kontrolli. Oleme raskemas seisus kui kunagi varem,” seisab Kirikute Nõukogu pöördumises. 

Maailma Kirikute Nõukogu on kutsunud palvetama üle maailma pandeemias kannatanute ja teisi ennastohverdavalt teenivate inimeste eest, pühendades selleks paastukuu viimase nädala päevad 22.-27. märtsil vahetult enne palmipuudepüha.

Eesti Kirikute Nõukogu ühineb selle algatusega ning kutsub neil päevil eriliselt palvetama kõiki, oldagu usklik või umbusklik. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.