"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kristiines tervitatakse kevade algust toreda Olav Ehala ja Lauri Liivi veebikontserdiga (0)
19. märts 2021

"Usun, et meie ühispingutused piirangutest kinnipidamisel aitavad viiruse taganemisele samuti tugevalt kaasa. Aga ajal, mil me kõik püsime rohkem kodus ning meelelahutust on vähe, siis on mõnikord hea leida aega ja nautida head muusikat," sõnas Kristiine linnaosavanem Jaanus Riibe. 

Kristiine linnaosa valitsus korraldab esmaspäeval, 22. märtsil algusega kell 16.00 enda Facebooki lehel kevade algusele pühendatud veebikontserdi, kus esinevad legendaarne Eesti helilooja ja pianist, linnaosa kohalik elanik Olav Ehala ning tuntud muusik ja ansambli Black Velvet solist Lauri Liiv. 

“Oleme kõik oodanud selle kevade tulekut tugevamalt kui kunagi varem. Talv oli meil väga tõsine ja hea, et nüüd saame nautida looduse ärkamist ja kevade värsket sära, ootame muidugi ka ilusaid ja sooje ilmasid. Usun, et meie ühispingutused piirangutest kinnipidamisel aitavad viiruse taganemisele samuti tugevalt kaasa. Aga ajal, mil me kõik püsime rohkem kodus ning meelelahutust on vähe, siis on mõnikord hea leida aega ja nautida head muusikat. Seda võimalust me pakumegi mitte ainult meie Facebooki lehe jälgijatele ja linnaosa elanikele, vaid tegelikult kõikidele linlastele,” ütles Riibe. 

Kristiine kevade algusele pühendatud tervituskontserdit saab vaadata 22. märtsil kell 16.00 linnaosavalitsuse Facebooki lehel.

“Igaüks saab selle kontserdi kavast leida endale midagi südamelähedast ning muusikud kingivad meile kõigile häid elamusi ja rõõmu terveks kevadeks. Head kevade algust teile kõigile ja ootame kuulama meie veebikontserdit,” lisas Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.