"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Robert Sarv: jalgpalliliidu otsus on absurdne (0)
19. märts 2021
Scanpix

"Kõigepealt menetleb jalgpalliliit aegunud juhtumeid, mille menetlemise välistab nende endi reglement. Pritsib meedias soppa ja sappi, et rääkida suurest tööst ja vaevast," sõnas Getulio Aurelio Fredo advokaat Robert Sarv.

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) distsiplinaarkomisjon määrasNõmme Kalju endisele juhendajale Getulio Aurelio Fredole tähtajatu jalgpallis tegutsemise keelu, kuid tema Sarv peab seda absurdseks, vahendas BNS Postimeest.

“See otsus ei kõlba kuskile ja need inimesed teavad seda sama hästi. Aga paber kannatab ju kõike… . See otsus on naljanumber ja absurdi uus tase. Kõigepealt menetleb jalgpalliliit aegunud juhtumeid, mille menetlemise välistab nende endi reglement. Pritsib meedias soppa ja sappi, et rääkida suurest tööst ja vaevast. Mul oli korraks lootus, et kuskil läheb lambike põlema ja treener saab ausa ja õiglase menetluse. Aga ei, milleks, kui tegelik eesmärk on teda ja klubi lihtsalt känselisse panna,” märkis Sarv.

“Lõpuks saadab jalgpalliliit ilma ühegi põhjenduseta inimese elektritoolile olukorras, kus ta isegi ei tea, mille eest. Väidetavalt on konfidentsiaalne info! Nii menetleti ju kõiki poliitilisi oponente Natsi-Saksamaal ja Nõukogude Liidus. Ausa mängu põhimõtted? Jah, ainult UEFA tellitud reklaamides. Otsus on nii puudulik, et sealt pole isegi aru saada, mida menetleti ja kas juba aastaid aegunud tegusid otsuse tegemisel arvestati. Häbematu,” leidis Sarv.

Sarv lisas, et praegu on vaja rahulikult mõelda, mida saab teha ja seejärel astuda vajalikud sammud. “Getulio on väga pettunud sellise ausa mängu reeglite rikkumise tõttu. Loogiline oleks, et jalgpalliliit ootaks ametlikud uurimise tulemused ära. Aga ei, milleks, kui inimeste elu on vaja rikkuda kohe. Me ei tea veel [Põhja ringkonnaprokuratuuri] kahtlustuse sisu. Kindlasti saame seda teemat hiljem põhjalikumalt kommenteerida. Kui on vaja asju uurida, siis hea meelega uurime ja õnneks teeb prokuratuur ja politsei seda ausamalt ja õiglasemalt kui jalgpalliliit,” rääkis Sarv.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Eesti kui Inglismaa
20. märts 2021 08:09
Mitte keegi mitte midagi ei tea elik totaalne vaikus. Eesti siis täpselt sama kui Inglismaa - aastakümneid vägistatakse inglise tüdrukuid ja inglise poisse ja mitte keegi mitte midagi ei tea kõik totaalselt vait. Ainult tubli Tommy Robinson Inglise türmi muhameedlaste manu rohkem lusti. Kõik on alati vait. Totaalne vaikus.
poliitik
19. märts 2021 21:38
https://uueduudised.ee/arvamus/kiimas-vutitreeneri-juhtum-ja-sotside-psuhhiaatriseadus-on-seotud-ja-mitte-heas-mottes/