"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Tallinna kesklinna tänavatel käib löökaukude remont (0)
19. märts 2021

"Paraku puudub tiheda liikluse tõttu paljudel kesklinna tänavatel võimalus teha töid päevasel ajal, mistõttu tuleb suur osa tänavate löökaukudest parandada õhtusel ja öisel ajal," selgitas Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Talve jooksul Tallinna kesklinna tänavatele tekkinud ohtlike löökaukude parandamisse on kaasatud mitu brigaadi ja töö käib ööpäev läbi.  

“Paraku puudub tiheda liikluse tõttu paljudel kesklinna tänavatel võimalus teha töid päevasel ajal, mistõttu tuleb suur osa tänavate löökaukudest parandada õhtusel ja öisel ajal. Palume ka siis olla autojuhtidel väga tähelepanelik ja järgida ajutisi liiklusmärke. Ühtlasi vabandame nende ajutiste ebamugavuste pärast,” ütles Haukanõmm.

Eile alustati tänavaremondiga Sakala tn 22 ning Tatari tn 7 ja 14 juures. Lisaks on sel nädalal kavas remonttööd Kunderi tn 19 ja 30, Vilmsi tn 28, 29 ja 39 ning Rävala pst 7 juures. Märgistamata löökaukudest saab teatada abitelefonile 14410. 

Suvist asfaltbetoonsegu tootev asfalditehas on võimalik käivitada siis, kui ööpäevane keskmine temperatuur tõuseb pluss viie kraadini. Seejärel on võimalik alustada ka suuremahuliste asfalteerimistöödega vastavalt hooldusremondikavale.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.