"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Euroopa Komisjoni juht ähvardab AstraZenecal ekspordi ära keelata (0)
20. märts 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Euroopa Komisjoni president Ursula von der Leyen ähvardas laupäeval AstraZeneca vaktsiinide ekspordi peatada, kui ravimifirma ei varusta esmalt Euroopa Liitu.

“Meil on võimalus kavandatud eksport ära keelata. Selline on sõnum AstraZenecale: te täidate oma lepingu Euroopaga, enne kui hakkate teistesse riikidesse tarnima,” hoiatas von der Leyen usutluses Saksa meediagrupile Funke.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

vabaturg
20. märts 2021 15:56
Kes rohkem maksab, see saab vaktsiini!
günekoloogist kummaline ei piisa
20. märts 2021 12:41
Tasemel teenekas günekoloog tegelt suur väärtus paraku kummaline ei piisa alati ilmselt. Teat hetkel alandatud ja põrmus Pühal Saksamaal astus ette mingi kahtlaste päritolu mägimees ja paari aastaga kõik muudkui koogutama. Ei mingit ähvardamist kui mingi firma ei täida kohustusi siis ülevõtmine ja uue juhtkonna määramine ja kõik. Katkuaeg eriolukord.