"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Bolt vastutab oma juhtide põhjustatud kahjude eest (0)
22. märts 2021
Sakala/Scanpix

Harju maakohus tegi eelmisel nädalal Bolti taksoteenuse suhtes kahjude hüvitamise otsuse, mis võib võtta ettevõttelt tema ärimudelis kesksel kohal oleva platvormi rolli ja panna talle tavaliste transporditeenuse pakkujatega võrreldava vastutuse.

Printsiibis peaks nüüd emaettevõte vastutama, kui Bolti juhi süül juhtunud avariis klient viga saab. Ajalehe Postimees sõnul pole otsus veel lõplikult jõustunud ning Bolt plaanib kindlasti edasi kaevata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.