"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kaja Kallas jääb veel mõneks päevaks töölt eemale (0)
22. märts 2021
Mats Õun

Peaminister Kaja Kallas jääb ka järgmise nädala esimesel poolel tervislikel põhjustel töölt kõrvale ning tema asendamist jätkab riigihalduse minister Jaak Aab.

Kallas, kes andis eelmisel esmaspäeval koroonaviiruse suhtes positiivse proovi, ei täida haiguse tõttu oma ametiülesandeid alates 17. märtsist. Pühapäevase otsuse kohaselt jääb ta töölt eemale veel vähemalt kolmeks päevaks.

Vastavalt peaministri asendamise järjekorrale täidab Kallase äraolekul valitsusjuhi ülesandeid riigihalduse minister Jaak Aab. Kallas jätkab sel ajal teiste igapäevaste ülesannete täitmist, mis ei nõua tema isiklikku kohalolu või ametlike toimingute tegemist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

tallinnast
22. märts 2021 16:52
Mida tähendab pealdises "järgmise nädala esimesel poolel"? Kas alates 29. märtsist? Vaja on sõnumiselgust.