"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tiiu Kuurme: murdeealistele on praegune piiranguaeg katastroof (0)
22. märts 2021
Postimees/Scanpix

Kasvatusteadlane Tiiu Kuurme kinnitas, et oleme siirdunud distantsõppes Zoomi loengutele, mis hädaabinõuna praeguses olukorras vältimatu.

“Sõltub isiksuse tüübist, kellele veebiloeng sobib ja kellele mitte. Kuid loengutest osavõtjate arvu on loengud Zoomis kergitanud küll, seda on näha. Ilmselt seetõttugi, et rohkem kui varem veedetakse aega kodus ja ajapuudust pole. Tegime elektrooniliselt ka eksami suurele voorule, mis õnnestus hästi. Veebiloenguis üritan ikka vestlust arendada ja üliõpilasi küsima ärgitada, samuti mõtlemisülesandeid anda. Veeb on innustanud üliõpilasi iseseisvaltki rohkem esitlusi tegema. Selles mõttes pole praegu seis kõige halvem. Katastroofiline on aga praegune piiranguaeg murdeealistele, kelle üks keskseid arenguvajadusi ongi liikumisvajadus ja kaaslastega suhtlemine. Nemad otsivad oma identiteeti läbi peegelduste kaaslastelt,” tõdes teadlane.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

kommionu
22. märts 2021 16:11
Liigutamine ja peegeldused. Muidugi! Sängi kohal laes on ka suur peegel. Ja liigutama peab seal ka kogu aeg - või muidu ...