"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tõnu Piibur: erivajadustega õpilased saavad omas tempos õppida (0)
22. märts 2021
Mats Õun

Tõnu Piibur, Pelgulinna gümnaasiumi direktor ütles, et pedagoogika muutunud ei ole, ülesandeid antakse nii tavatunnis kui veebitunnis.

“Nüüd on lihtsalt paremini näha, kes oskab ja kes ei oska tundi anda. Antud ülesannete asjakohasus ja tunni efektiivsus on selgemini näha! Hea õpetaja on tasemel töövahendist ja suhtlusviisist olenemata, tema on õpetamise protsessi algusest lõpuni lahti mõtestanud. Praegu on levinud arusaam, et haridusliku erivajadusega õpilased peaksid saama kindlasti koolis käia. Meie kogemus aga näitab, et neile õpilastele tuleb koduõpe pigem kasuks, sest seal on veebi teel võimalik rahulikult töötada omas tempos. Kardetakse ka, et ta ei võta ehk kodus arvutit üldse välja, kuid tundide efektiivsus näitab vastupidist. Koduõpe, kus kaaslasi segamas pole ja pinginaabriga juttu ajada ei saa, võib süvenemist soodustada,” sõnas Piibur.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.