"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VAATA OTSE! Pressikonverents COVID-19 hetkeolukorrast (0)
22. märts 2021
Kuvatõmmis

Terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht dr Urmas Sule, tervise- ja tööminister Tanel Kiik ja haigekassa esmatasandi teenuste osakonna juhataja Külli Friedemann annavad tänakell 13.00 pressikonverentsi, et rääkida COVID-19 hetkeolukorrast Eestis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.