"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Lääne-Virumaal tapeti 56-aastane mees (0)
23. märts 2021
Mats Õun

Ööl vastu pühapäeva leiti Lääne-Virumaal Aseri alevikus 56-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha ning politsei pidas tapmises kahtlustatavana kinni ohvrile tuttava 54-aastase mehe.

21. märtsil kell 3.39 sai politsei teate, et Aseri aleviku tänaval lebab mees ning mehe juures on näha ka verd. Teataja üritas mehele esmaabi pakkuda, kuid hoolimata kõigist pingutustest suri mees enne kiirabi saabumist.

Sündmuskohale saabunud politseipatrull leidis hukkunu surnukehalt mitu torkehaava. Esialgse info järgi oli mees eelnevalt alkoholi tarvitanud talle tuttava 54-aastase mehega, keda on alust kahtlustada mehe surma põhjustamises. Politseinikud tuvastasid 54-aastase mehe asukoha ning ta peeti kahtlustatavana kinni.

Ida prefektuuri operatiivjuhi Üllar Kustala sõnul juhtuvad säärased traagilised juhtumid Lääne-Virumaal väga harva. “Kahjuks juhtub enamik vägivallajuhtumeid alkohoolsete jookide tarvitamise tagajärjel. Ka see traagiline juhtum on veel üks näide, milliste tagajärgedeni võib alkoholi tarvitamine viia. Inimesed panevad üldjuhul süütegusid toime joobeseisundis ning sageli on need teod sellised, mida tuleb hiljem kahetseda,” lisas Kustala.

Kinnipeetud 54-aastasele mehele esitati süüdistus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb inimese tapmist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.