"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused Tallinnas ja Harjumaal (0)
23. märts 2021
Ilja Matusihis

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 102 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust (kaks eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kuus alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

22. märtsil teatati politseile Mustamäe linnaosas E. Vilde teel korteris toimunud perevägivalla juhtumist, mille käigus 33-aastane alkoholi tarvitanud mees kägistas enda abikaasat, 28-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

22. märtsil teatati politseile Põhja-Tallinna linnaosas Sõle tänava korteris toimunud perevägivalla juhtumist, mille käigus 42-aastane alkoholi tarvitanud mees lõi rusikaga näkku enda elukaaslasele, 28-aastasele naisele. Mees lahkus sündmuskohalt enne politsei saabumist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

22. märtsil teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Liikuri tänava korteris tekkis konflikt naabrite vahel, mille käigus 22-aastane mees ähvardas noaga 36-aastast meest. Politsei pidas ähvardamises kahtlustatavana kinni 22-aastase mehe.

Harju maakond

Kehaline väärkohtlemine

22. märtsil teatati politseile, et Anija vallas lõi 20-aastane mees enda tuttavat 78-aastast meest näkku. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.