"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Politsei otsib Põlvamaal hukkunuga liiklusõnnetust näinud inimesi (0)
23. märts 2021
Ilja Matusihis

Politsei otsib Põlvamaal eelmisel reedel hukkunuga liiklusõnnetust näinud inimesi.

Möödunud reedel kell 20.58 juhtus Kanepi-Leevaku tee 1. kilomeetril Erastvere külas raske liiklusõnnetus, milles kaotas elu sõiduautolt Volkswagen löögi saanud 61-aastane jalakäija.

Politsei selgitab raske liiklusõnnetuse üksikasju kriminaalmenetluses.

Seni kogutud info kohaselt sõitis liiklusõnnetuse toimumise hetkel ja vahetult enne seda sel teelõigul mitmeid sõidukeid, mistõttu palub politsei kõigil neil inimestel, kes nägid seda õnnetust, omavad muud olulist infot õnnetuse asjaolude kohta või nägid õnnetuse eel teeservas liikunud meest, sellest politseile telefonidel 7 998 377, 53 048 689 või häirekeskuse numbril 112 teada anda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.