"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud.

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VIDEO JA FOTOD! Mupo saatis eaka maskoti lumeleopard Lauri puhkusele ja tutvustas uut Laurit (0)
23. märts 2021
Ilja Matusihis

Täna oli mupos tavapärasest põnevam päev: nimelt saadeti puhkusele maskott lumeleopard Lauri seenior, kelle ameti võttis üle Lauri juunior. "Täname Estonia teatri butafoori Pillet, kes meile väga toreda uue maskoti valmistas," ütles munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere. 

„Inimestel soovitatakse töökohta vahetada iga 7-8 aasta tagant ja meie Lauri sai nädal aega tagasi kaheksa aastaseks. Ütlesime talle aitäh tubli töö eest ennetustöö tegemisel lasteaedades ja koolides. Nüüd võtab tema ameti üle Lauri juunior, kelle tööülesanded jäävad samaks – teda saab tuleviks näha peredele mõeldud vabaõhuüritustel ja lasteaedades liiklustunde läbi viimas,“ ütles Toompere. 

Vaata galeriid (34)

Puhkusele jääv Lauri andis oma ametikaaslasele üle neoonvesti ja julgustava õlalepatsutuse. Tulevikus võib Lauri seeniori näha aga loodavas mupo muuseuminurgas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.