"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VIDEO! Kristiines tervitatati kevadet Ehala ja Liivi veebikontserdiga (0)
23. märts 2021
Rene Suurkaev

Esmaspäeval algusega kell 16.00 korraldas Kristiine linnaosavalitsus enda Facebooki lehel kevade algusele pühendatud veebikontserdi. Esinesid legendaarne Eesti helilooja ja pianist, linnaosa kohalik elanik Olav Ehala ning tuntud muusik ja ansambli Black Velvet solist Lauri Liiv.

“Oleme kõik oodanud selle kevade tulekut tugevamalt kui kunagi varem. Talv oli meil väga tõsine ja hea, et nüüd saame nautida looduse ärkamist ja kevade värsket sära, ootame muidugi ka ilusaid ja sooje ilmasid. Usun, et meie ühispingutused piirangutest kinnipidamisel aitavad viiruse taganemisele samuti tugevalt kaasa. Aga ajal, mil me kõik püsime rohkem kodus ning meelelahutust on vähe, siis on mõnikord hea leida aega ja nautida head muusikat. Seda võimalust me pakumegi mitte ainult meie Facebooki lehe jälgijatele ja linnaosa elanikele, vaid tegelikult kõikidele linlastele,” ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.