"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Pühapäeval muutuvad rongide sõiduplaanid (0)
24. märts 2021
Ilja Matusihis

Sel pühapäeval muutuvad Tartu-, Valga- ja Koidula suuna sõiduplaanid, väheseid muudatusi on ka Aegviidu liini üksikutes väljumisaegades.

Muudatused on tingitud suveajale üleminekust ja algavatest raudtee remonttöödest, sest aprillis alustab Eesti Raudtee Tartu suunal plaanilise remondiga.

“Raudtee rekonstrueerimistööd tähendavad kiiruspiiranguid ja seetõttu lisatakse Tartu suuna rongidele veidi sõiduaega. Enamasti jääb see õnneks kõigest viie minuti kanti. Tartu rongide uued väljumisajad tingivad ka Valga ja Koidula suuna reiside muudatusi, kuna soovime oma klientidele pakkuda võimalikult sujuvaid ümberistumisvõimalusi. Ühtlasi tuleb nihutada üksikuid Aegviidu reise, sest endistel aegadel ei saa Balti jaama sõita,” selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Sõiduplaanid on leitavad Elroni kodulehelt ja peagi ka ooteplatvormide infostendidelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.