"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinn ühineb Euroopa vaikuseminutiga (0)
24. märts 2021
Euroopa Parlament

Koos teiste Euroopa linnadega osaleb Tallinn vaikuseminutil, et mälestada aasta tagasi alanud koroonapandeemia ohvreid. Ühine mälestusüritus toimub täna, 24. märtsil kell 13.00.

“Euroopa vajab ühist järelemõtlemishetke,” ütles linnade võrgustiku Eurocities president ja Firenze linnapea Dario Nardella. “Võtame selle minuti, et mälestada lahkunuid, austada pandeemia tagajärgede all kannatajaid ja mõtiskleda igapäevases äreva võitluse üle, mida me kõik kogeme.”

Kuna ürituste korraldamine ei ole praegusel ajal võimalik, siis toimub vaikuseminut virtuaalselt, nii et kõik inimesed saavad seda omal viisil jälgida. “Kutsun kõiki üles ühinema ja hetkeks koos vaikima, mälestama ja uut jõudu leidma,” ütles Dario Nardella.

Euroopa vaikuseminuti algataja ja toetaja on linnade võrgustik Eurocities, kuhu kuulub ka Tallinn. Kokku koosneb võrgustik 198 linnast 38 Euroopa riigist ning see koondab omavahel 130 miljonit inimest.

Vaikuseminut toimub täna, 24. märtsil kell 13:00. Otseülekannet saab jälgida aadressil https://youtu.be/CXTiU9xilOo.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.